Gå til forsiden Indholdsfortegnelse på siden
Lidt om mine heste

Hvis du ikke kan finde mig ved computeren, er der stor sandsynlighed for at du kan finde mig ude ved mine heste.

Jeg har næret en dyb kærlighed til heste siden jeg var 5 år gammel. På nuværende tidspunkt har jeg 3.

Cherie 28 år gammelDen ældste Ma Chere Infernale (Cherie i daglig tale), er hannoveraner. Har haft hende siden hun var ca. 2 ½. Nu er hun pensionist og 31 år gammel.
Hun er den af hestene jeg holder mest af. Hun går rundt efter mig som en hund, og folk trækker på smilebåndet når vi er ude og gå en tur.

Tikka ca. 9 år gammelTikka er araber med stort A. Hun er 11 år gammel og kræver en fast hånd, da hun gerne vil bestemme det hele.
Hun er meget lærenem og meget kontaktsøgende. Jeg burde gøre mere ud af at ride dressur, da der er seriøst potentiale i damen. Men dressur har aldrig sagt mig det helt store. Jeg er mere til military.

Sunshine spejder efter gulerødder ;)Sunshine kom ind lidt af bagvejen. Hun er 9 år gammel, nordbakker og noget doven anlagt.
Leif en god ven og hestehandler kom en dag forbi med hende, da han syntes hun manglede et godt sted at være.
Hun så noget miserabel ud, og det var en af grundene til at vi købte hende. I dag er hun hverken miserabel eller tynd. Hendes bygning kan nærmest beskrives som rundbuestil, da hun elsker at æde.

Herunder kan du se flere billeder af de 3 damer:

Cherie 28 år gammel  Cherie på ridebanen  Cherie og Tikka på sommergræs  3 damer med fluefanger  Trip trap træsko

Græsset er altid grønnere  Cherie i longe  Cherie profil  Zukki passer på hestene  Haremsdamen Tikka - godt beskyttet mod fluer  Mellemfornøjet nordbagger
Siden er sidst opdateret, den 25-08-2006