Gå til forsiden Indholdsfortegnelse på siden
Vintervejr december 2005

Så skal jeg da lige love for vinteren kom til Fyn. Det hele begyndte for alvor torsdag den 29.12.
Da jeg skulle hjem fra arbejde ved 18-tiden måtte jeg først grave dytten fri. Den var komplet dækket af 25-30 cm sne.

Umiddelbart så det ikke så slemt ud, men så begyndte problemerne :D. Jeg har vinterdæk på dytten, så det kunne vel ikke være så svært at komme ud fra parkeringspladsen, vel? WRONG siger jeg bare, men det lykkedes til sidst :)

Videre hjemaf gik turen med den formidable hastighed at 30-40 kmt. Det sneede som en åndsvag, og jeg kunne ikke se mere end ca. 2 meter frem. Heldigvis mødte jeg en snerydder, der banede vejen for mig.

Efter en rum tid var jeg omsidder nået til at skulle køre op af markvejen. Det var ikke nogen sjov oplevelse. Min nye dyt er ABSOLUT ikke nogen OffRoader. Den brød sig ikke om at pløje sig igennem de 35-40 cm sne der lå på vejen. Jeg kørte fast 2 gange, og det hjalp ikke hverken at bakke eller skifte til højere gear. Jeg sad fast,  så frem med skovlen og grave dytten fri....
Omsidder nåede jeg vejs ende, men syntes lige jeg ville slutte af med at sidde fast endnu en gang, denne gang midt på gårdspladsen :)

Fredag den 30.12 stod jeg op ved 5-tiden og gik så i krig med at fjerne snedynger. En god ting traktoren er opfundet. Måtte dog hurtigt indse, at det ikke var meningen jeg skulle på arbejde den dag. Det var ganske umuligt at få en almindelig personbil op af markvejen. Rutebilerne kørte med en times forsinkelse, så jeg besluttede mig for at holde en "fridag".

Da jeg var færdig med snerydningen fandt jeg digitalcameraet frem og tog lidt billeder. Sne er nu meget kønt, bare man ikke skal på arbejde :)

Sne sne sne  Sne og mere sne  Udsigt over en af foldene  Sunshine i sneen  Charmerende ikke?

Hvad laver du?  Tikka lettere snavset :)  Skimmel i sne  Hvad laver du, kan det spises?  Cherie 30 år

Cherie i sneen  Hvad er det? 

Fredag den 31.12 regnede jeg med at al det snevejrspjat var overstået, men det var det ikke. Sneen faldt stadig.....

Opreklameret pjat det sne?  Og det sner stadig  Det er slet ikke sjovt det her  Jeg går nu 
Siden er sidst opdateret, den 25-06-2006