Gå til forsiden Indholdsfortegnelse på siden
Birtes 70 års fest marts 2007

Den 18. januar 2007 fyldte Birte (min mor) 70 år. Det skulle selvfølgelig fejres, og det skal jeg love for det blev!

Festen blev først holdt den 9. marts, da nogen fra familieskabet og vennerne kom langvejs fra. Januar kan være en noget ustabil måned rent vejrmæssigt, så valget faldt på marts i stedet for.

Festen startede kl. 18:00. Fødselaren var på forhånd lidt bekymret for om der overhovedet ville være nogen sange. Vi havde sat os for, at sange skulle der i hvert fald IKKE mangle. Så pga. det store antal sange sad vi til bords lige til klokken 12 :) Og festen sluttede først klokken 5 næste morgen. Kedeligt var det bestemt ikke.

Sang nr 1, fra Poul (far), børn og børnebørn, vakte en del jubel, om ikke andet så pga. omkvædet: Hun har rundet halvfjers, hun har rundet halvfjers :)

Sang nr 2, var fra faster Minna. Sjovt messende omkvæd ... Jaaaaamen.

Sang nr 3, kom fra fødselaren selv. Hun syntes at Nordjyderne skulle have en gang røg. Teksten fik mange til at grine.

Sang nr 4 var fra Nordjyderne. En lille sød sang til melodien Den gamle gartners sang.

Sang nr 5, vagte vild jubel. En sang sunget til melodien "Sømanden Will den fromme". Sangen var fra Poul, børn og børnebørn.

Sang nr 6, var en optræden fra den Nordjyske familie. Udklædt som medlemmer af Frelsens hær, kom de ind i festsalen og sang denne her sang. Især Carsten iklædt kort nederdel, og hans bare behårede ben vagte vild jubel.

Sang nr 7, havde jeg med hvis det var nødvendigt at sætte lidt mere fut i sagerne. Det var det nu ikke, da humøret allerede var højt på det tidspunkt. En sang hvor alle får rørt sig.

Sang nr 8, var en Ole havde taget med. Som vanlig fik han på stedet en sjov ide, og samlede alle hankønsvæsenerne, og fik dem til at synge den Larsenske udgave af Yesterday :)

OG hvor er så billederne spørger du dig selv? Rolig nu, se på næste linie :)

Fødselaren  Knus og Eia 

Mig, Iben, Birte og Hedvig  Ole og Jytte 

Jydernes sang  Jette og Kurt 

===>> Gå til den næste side med flere billeder
Siden er sidst opdateret, den 18-03-2007